HPC Onderwijscafé met Reinier van den berg

14 november was er weer een HPC Onderwijscafé met een inspirerende en confronterende lezing van weerman Reinier van den Berg over de gevolgen van de klimaatverandering.

Werkweek Londen H5

Ook dit jaar is Havo 5 weer gezellig een weekje naar Londen gegaan.

Succes op het scholierendebat!

Afgelopen vrijdag 27 oktober heeft het HPC deelgenomen aan het scholierendebat in de raadzaal van de gemeente Overbetuwe in Elst.

Betuwe On Stage: Glow In The Dark!

Donderdag 5 oktober verzorgden de hiphoppers van "Glow in the Dark" het startsein van een nieuw jaar "Betuwe on Stage". De aula was binnen no-time vol met nieuwsgierige leerlingen.

Chris (K2D) onthult nieuw logo en naam Mantelzorg Overbetuwe

28 September was Chris Degen uit K2D samen met burgemeester Toon van Asseldonk aanwezig bij de onthulling van de nieuwe naam en logo van het Knooppunt Mantelzorg Overbetuwe. Het nieuwe logo werd onthuld door onze eigen 13 jarige mantelzorger Chris.

Aanmelden klankbordgroep

Wilt u graag meedenken over het beleid op school en op de hoogte blijven van wat er speelt? Meld u dan aan voor de klankbordgroep!

Onze collega Rom Strik is overleden

Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het plotseling overlijden van onze bevlogen collega Rom Strik. Dit bericht heeft ons diep geraakt. Rom had vele idealen en wilde onze leerlingen nog zóveel historisch besef bijbrengen.

Leuke startactiviteiten HPC 2017!

De eerste week van het schooljaar hebben alle klassen weer leuke startactiviteiten gedaan! Onder andere het brugklaskamp, het Rijksmuseum, Kanoën op de Linge, Boogschieten en een stormbaan stonden op het programma.

Heterun 2017

Op 17 september 2017 vindt voor de 2e keer de Heterun plaats in Heteren.

Tijdens deze hardloopwedstrijden zullen kinderen en volwassen een afstand afleggen van 2,5 kilometer, 5 kilometer of 10 kilometer.

Meest gestelde vragen coronavirus

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft. Onderstaand treft u de meest gestelde vragen aan. Staat uw vraag hier niet bij, dan verzoeken wij u voor dringende vragen contact met ons op te nemen via [email protected] of stuur een e-mail naar één van onze teamleiders:

<<  1 2 3 [4