Minilessen zijn een goede en leuke manier om te ontdekken hoe het eraan toegaat bij ons op school. Kom jij ook? (helaas dit jaar geannuleerd vanwege de corona maatregelen)

Door Corona zijn alle activiteiten voor leerlingen van het basisonderwijs geschrapt.

Helaas kunnen wij jullie niet ontvangen voor onze minilessen in maart. Ook de profielkeuzelessen van 10 maart en onze test adviesmiddag voor leerlingen die het profiel sport & bewegen willen gaan volgen (24 februari) gaan niet door.

Wat jammer!

Op onze website kun je allerlei informatie vinden over onze school. Tevens kun je met ons een afspraak plannen en terug gebeld te worden als je een vraag hebt.

Wij wensen jullie veel succes met de keuze voor een school voor voortgezet onderwijs en natuurlijk hopen wij dat je daarbij voor het HPC kiest.

Je kunt je aanmelden tot 22 maart 2021.

 

Met de klas

Minilessen worden bezocht door groep 8 van verschillende basisscholen uit de regio. Leerlingen volgen die middag vier lessen van 50 minuten. Hoe gaat het leven er op een middelbare school aan toe? Hoe zijn de docenten van het HPC? Welke onderwerpen worden behandeld tijdens een les? Wat voor talentprofielen zijn er? Op al dit soort vragen krijg je antwoord.

Of individueel

Komt jouw klas niet naar onze minilessen, maar wil je ze toch graag meemaken? Je kunt ze gelukkig ook individueel bijwonen. Neem gerust contact met ons op, dan gaan we dat regelen. Ook voor andere vragen over de minilessen staan we je graag te woord. We zijn bereikbaar op 0488-451 544 per mail via administratie@hpcnet.nl.