Speciaal voor ouder(s)/verzorger(s) organiseren wij ieder jaar een informatieavond! Dit jaar is deze informatieavond op dinsdag 1 februari 2022.

Vorig jaar kon deze avond helaas niet op school plaatsvinden. Daarom hebben wij op 16 december 2020 en 2 februari 2021 twee online informatieavonden georganiseerd. Deze is hieronder terug te kijken.

De uitzending van 16 december 2020 was een algemene presentatie en de uitzending van 2 februari 2021 stond in het thema van ‘De leerling in beeld.’

We kijken terug op twee zeer geslaagde avonden! Hartelijk bedankt voor jullie aanwezigheid. Heb je een informatieavond gemist? Deze kun je beide hieronder terugkijken.

Online Informatieavond 16 december 2020

Deze informatieavond had een algemeen karakter en geeft jou een goed totaalbeeld van onze school. Klik op onderstaande afbeelding om deze informatieavond te bekijken!

Online informatieavond 2 februari 2021

Deze avond had het thema: ‘De leerling in beeld’. Middels leuke interviews, een kijkje in de school en het beantwoorden van diverse vragen uit de chat, krijg je een leuk beeld van onze school! Klik op onderstaande afbeelding om deze informatieavond te bekijken!

Vragen en antwoorden

Klik hier voor de antwoorden op de meest gestelde vragen van de online avond van 16 december 2020.