Triathlon: Aanmelden Junior Challenge

Ben je sportief en wil je meedoen met het NK-scholieren Triathlon? Schrijf je dan nu in voor hèt NK Scholieren-triathlon op vrijdag 8 september in Almere.

Workshop fotografie Havo 4

Op dinsdag 16 en woensdag 17 mei heeft Marco Hamelink, fotograaf en designer uit Zetten workshops gegeven aan de 4 Havo klassen.

Eindexamen Mavo 4 van start!

Op vrijdag 12 mei zijn de leerlingen van klas M4 gestart. Ze zijn begonnen met Nederlands.

Havo 5 in Amsterdam

Met ronkende motor stond op dinsdag 2 mei een 77 zitplaatsen tellende dubbeldekker van Munckhof klaar om 48 leerlingen uit 5 havo en hun vijf mentoren richting Amsterdam te brengen.

Koningsspelen 2017

Donderdag 13 april, bijna vakantie. Het is 6.45 uur in de ochtend. De school is al open en langzaamaan stromen er leerlingen binnen. Het is nog erg fris voor half april, maar iedereen is goed aangekleed. Iedereen wordt steeds wakkerder en we kunnen aan de slag! De voorbereidingen voor de Koningsspelen!

Aftermovie Betuwe On Stage

Bekijk hier de aftermovie van Betuwe On Stage.

 

Beste profielwerkstuk: HPC dubbel in de prijzen!!

Zowel bij de havo als bij het vwo ging de prijs voor 'Het beste Profielwerkstuk van de Betuwe' naar onze leerlingen! De finale van deze jaarlijks door de Gelderlander gehouden wedstrijd voor eindexamenleerlingen werd dinsdag gehouden bij de Hogeschool Arnhem/Nijmegen.

Excursie VH2 Breed: Afrikamuseum

Op donderdag 6 april zijn  de klassen VH2 en H2 breed naar het Afrikamuseum geweest in het kader van het Afrikaproject dat ze in deze periode uitgevoerd hebben.

Onderwijscafé een groot succes

Alle bezoekers van het eerste HPC Onderwijscafé waren het er na afloop over eens: dit was meer dan de moeite waard! In een sfeervol aangeklede personeelskamer discussieerden collega’s samen met betrokken ouders met het glas in de hand dinsdag 29 maart over het thema: Burgerschapsvorming: hoezo?

Inspirerende derde editie HPC Bedrijfsdagen

Woensdag en donderdag 5 en 6 april j.l. bezochten 85 Havo 4 leerlingen 41 regionale bedrijven om twee dagen bedrijfservaring op te doen.

CSI op het HPC

6 april, om 11.15 uur stonden de 5 leerlingen van VWO 2 plus in de startblokken om een moord op te lossen.

Basketbaltoernooi klas 2

Op dinsdag 4 april vond het jaarlijkse basketbaltoernooi voor klas 2 plaats.

Duitse schrijver Dorian Steinhoff bezoekt HPC

Afgelopen dinsdag 4 april j.l. verzorgde de Duitse auteur Florian Steinhoff een lezing voor leerlingen uit V4 en V5 met het vak Duits.

Excursie Kunstklas 1 en 2: Snorro

Op 9 maart zijn alle leerlingen uit klas 1 en 2 met het kunstprofiel naar de voorstelling "Snorro" van het Ro Theater gegaan. Een hilarische en grappige bewerking van het welbekende verhaal van de gemaskerde held.

Bedrijvig HPC Havo 4

Op 14 maart hebben alle 86 Havo 4 leerlingen hun stagebedrijf gekozen voor de HPC Bedrijfsdagen op 5 en 6 april a.s.

<<  1 2 [34 5 6  >>