Donderdagavond 17 december houden wij voor alle leerlingen een online kerstgala discoavond!

De avond wordt verzorgd door het duo parttime DJ’s (één van de DJ’s is onze docent Cor Aarns)

Het gala is morgenavond vanaf 20.00 via deze link te bekijken: https://liveprojects.nl/live
De login gegevens worden via een brief verspreid.

 

Waar?: Online! Dus gewoon vanuit een ieder thuis te volgen. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat leerlingen elkaar op zullen zoeken en met een aantal vriendjes/vriendinnetjes samen de discoavond zullen volgen en beleven. Wij gaan er vanuit dat u als ouder kunt inschatten wat verantwoord is. De gemeente is geïnformeerd en ondersteunt dit initiatief. Zij vinden het fantastisch dat de jeugd iets geboden wordt wat in deze tijden ‘fysiek’ niet kan. Er zullen wat mensen van jeugdjongerenwerk en handhaving deze avond in de gaten houden.

 

Hoelaat?: Van 20.00-22.30 uur.

 

Hoe gaat dit in zijn werk?

Klik op de livestream! https://liveprojects.nl/live  .  Login gegevens worden via een brief verspreid. Het gaat om een interactieve avond. Het is mogelijk verzoekjes, selfies en groetjes te sturen naar: gala@hpcnet.nl.

Houd er s.v.p. rekening mee, in het kader van de AVG, dat wanneer leerlingen via het e-mailadres foto’s delen deze ook inzichtelijk zijn voor alle anderen die online zijn aangemeld. Bespreek dit s.v.p. met uw zoon/dochter.

 

Kledingvoorschrift

Zorg ervoor dat je als leerling feestelijke kleding aan hebt! Er zal een prijs beschikbaar zijn voor de best (meest feestelijke) geklede leerling!

 

Wij rekenen op een gezellige, swingende, feestelijke avond voor de leerlingen!

Met vriendelijke groet,
Gijs Beekhuizen, Rector HPC