Helaas is deze editie van het onderwijscafé geannuleerd vanwege het geringe aantal aanmeldingen.

 

HPC ONDERWIJSCAFÉ IS TERUG MET WEEK VAN HET GEZONDE KIND

Na enige tijd van stilte is het ‘HPC Onderwijscafé’ weer terug van weg geweest! Op dinsdag 4 juni 2024 organiseert het Hendrik Pierson College in Zetten voor alle betrokkenen van schoolgaande jeugd weer een nieuwe, gezellige maar vooral ook inspirerende editie! Ditmaal met het thema ‘De week van het gezonde kind’.

Van 19.00 tot 21.00 uur zijn geïnteresseerden van harte uitgenodigd op het HPC Zetten om deel te nemen aan deze informele bijeenkomst. Gedurende de avond kunnen bezoekers, onder het genot van hapjes en drankjes, in gesprek gaan met deskundigen en medebezoekers over verschillende onderwerpen, zoals: ‘Het begrijpen van de mentale en fysieke gezondheid van kinderen en het verkrijgen van grip hierop’. ‘Praktische tips voor ouders van kinderen met autisme’. ‘Een diepgaande kijk op de risico’s van vapen, het nieuwe roken’. ‘Zelfreflectie: hoe kunnen we beter omgaan met stress?’ En ‘het belang van maatschappelijke integratie voor brugklassers en hoe ouders/verzorgers hierin kunnen ondersteunen’.

De avond wordt mede mogelijk gemaakt door ‘partners in gezondheid’ van HPC Zetten zoals Santé Partners, Pro Persona, Jongeren Netwerk, JOGG, Forte Welzijn, MEE en Sociaal Team Overbetuwe. Dit belooft een bron van inspiratie te worden.

Aanmelden Geïnteresseerden worden verzocht om zich vóór vrijdag 31 mei 2024 aan te melden via een email naar hie@hpcnet.nl , met daarbij de vermelding van het aantal personen.