Programma klas 1

Op maandag 30 augustus komen onze nieuwe leerlingen voor het eerst naar school voor het ophalen van hun nieuwe laptops. Kijk voor meer informatie bij “Afhalen laptops Klas 1”.

Op dinsdag 31 augustus zullen wij dan alle leerlingen hartelijk welkom heten. Om 9.05 uur starten wij gezamenlijk met een bijeenkomst in de aula voor alle leerlingen van klas 1, de mentoren en leden van de schoolleiding. Vervolgens gaan de leerlingen met hun mentor naar een klaslokaal om te starten met het kennismakingsprogramma, dit duurt tot ongeveer 12.30 uur.

Woensdag 1 september en donderdag 2 september zijn er kennismakingsactiviteiten en een sport- en speldag voor de verschillende groepen.

Op vrijdag 3 september gaan we met alle eerste klassers zwemmen en sluiten we af met een barbecue op school. Door Corona hebben wij moeten besluiten niet op brugklaskamp te gaan en ons te beperken tot een programma op school.

De leerlingen dienen de volgende zaken mee te nemen:
– Etui met een blauwe- en een rode pen, kleurpotloden, schaar, lijmstift en passer.
– Papieren agenda en schriften (1x per vak, plm.10x)
– Schooltas voor de boeken.
– Lunchpakket.

Na de eerste week volgen de leerlingen dan op maandag 6 september voor het eerst de normale lessen en maken zij kennis met de verschillende vakken en vakdocenten.

Zie ook de bijlage hieronder:
Jaaropening en eerste schoolweek