HPC Schoolband maakt muziekvideo in quarantaine

Je mag niet naar school, maar je wilt wel graag samen muziek maken... De HPC schoolband E8 speelt vanuit hun eigen huis "Imagine" van John Lennon!

Kennis over tekenen!

Wil je graag tekenen maar mis je hier en daar wat kennis? Laat je inspireren door deze powerpoint!

 

HPC Open Podium November 2019!

Afgelopen vrijdagavond 29 November was er weer een superleuk HPC Open Podium; veel leerlingen, goede muziek, een volle zaal en een heel divers programma. Wat zit er toch ongelooflijk veel talent op onze school!

V4 en 5 naar de Dag van de Literatuur

Donderdag 28 april gingen wij, de leerlingen van V4, samen met V5 naar Rotterdam voor de Dag van de Literatuur.

HPC Open Podium 2019!

Afgelopen vrijdagavond 8 februari was er weer een superleuk HPC Open Podium; veel leerlingen, goede muziek, een volle zaal en een heel divers programma. Wat zit er toch ongelooflijk veel talent op onze school!

HPC Muziektheater: nieuwe videoclip!

In het nieuwe HPC Muziektheater hebben enkele leerlingen en docenten een live-versie van "Love Yourself" opgenomen. Bekijk hier de youtube video!

Werkweek Londen Havo 5

De werkweek begon vroeg, erg vroeg. Om 6 uur werden we maandagochtend verwacht op het HPC zodat we om half 7 met de bus konden vertrekken naar Calais, waar we een aantal uur later de boot zouden nemen naar Dover.......

Eindexamenconcert Muziek

Afgelopen dinsdagavond 17 april was het steengoede eindexamenconcert van al onze bovenbouwleerlingen muziek! Zij verzorgden als deel van hun praktijkexamen een avondvullend programma. Het was weer een waar spektakel, gewoon het beste wat de school muzikaal te bieden heeft!

Videoclip: Rozan - Dancing On My Own

Kijk nu de nieuwe HPC muziekvideo van kunstklasleerling Rozan van den Brink!

HPC Open Podium 2018!

Afgelopen vrijdagavond 23 februari was er weer een superleuk HPC Open Podium; veel leerlingen, goede muziek, een volle zaal en een heel divers programma. Wat zit er toch ongelooflijk veel talent op onze school!

HPC Dag 2017: Foto's!

Op 21 december hebben de leerlingen van het HPC weer een zeer actieve dag beleefd. Voor alle leerlingen waren activiteiten en workshops waaraan zij deel konden nemen.

Werkweek Londen H5

Ook dit jaar is Havo 5 weer gezellig een weekje naar Londen gegaan.

Leuke startactiviteiten HPC 2017!

De eerste week van het schooljaar hebben alle klassen weer leuke startactiviteiten gedaan! Onder andere het brugklaskamp, het Rijksmuseum, Kano├źn op de Linge, Boogschieten en een stormbaan stonden op het programma.

Dansworkshop Artez Kunstklas 1

Met onze meest relaxte kleding aan zijn we woensdag 2 december vertrokken naar de kunstacademie ArtEZ in Arnhem voor een middag vol dans.