HPC Dag 2017: Foto's!

Op 21 december hebben de leerlingen van het HPC weer een zeer actieve dag beleefd. Voor alle leerlingen waren activiteiten en workshops waaraan zij deel konden nemen.

Werkweek Londen H5

Ook dit jaar is Havo 5 weer gezellig een weekje naar Londen gegaan.

Leuke startactiviteiten HPC 2017!

De eerste week van het schooljaar hebben alle klassen weer leuke startactiviteiten gedaan! Onder andere het brugklaskamp, het Rijksmuseum, Kanoën op de Linge, Boogschieten en een stormbaan stonden op het programma.

Excursie Kunstklas 2: Rotterdam

Op woensdag 5 juli zijn de leerlingen van klas 2, profiel kunst & cultuur, BK2K, MA2k en VH2K gezamenlijk op excursie naar Rotterdam gegaan. De architectuur van deze stad was het onderwerp van het bezoek aan deze stad.

Excursie Kunstklas 3: Insell Hombrocih

Vorige week donderdag is Kunstklas 3 VH naar museum Insell Hombroich in Duitsland gegaan. Het was een hele mooie dag om dit (deels buiten-)museum te bezoeken!

Virtual Reality Kunstklas 1

Vorige week hebben de leerlingen van de eerste klas kunstklassen een duizeling makende workshop VR film gehad.

Workshop fotografie Havo 4

Op dinsdag 16 en woensdag 17 mei heeft Marco Hamelink, fotograaf en designer uit Zetten workshops gegeven aan de 4 Havo klassen.

Excursie VH2 Breed: Afrikamuseum

Op donderdag 6 april zijn  de klassen VH2 en H2 breed naar het Afrikamuseum geweest in het kader van het Afrikaproject dat ze in deze periode uitgevoerd hebben.

Excursie Kunstklas 1 en 2: Snorro

Op 9 maart zijn alle leerlingen uit klas 1 en 2 met het kunstprofiel naar de voorstelling "Snorro" van het Ro Theater gegaan. Een hilarische en grappige bewerking van het welbekende verhaal van de gemaskerde held.

Workshop bloemschikken Vmbo 3

Voor de module Mens en Zorg had vmbo 3 een workshop bloemschikken. Het thema was lente. De leerlingen hebben weer prachtige kunstwerken gemaakt!

Schmink workshop Vmbo 3

Op 30 maart had vmbo 3 keuzemodule Mens & Activiteit en Mens & Zorg een schmink workshop. Dit leren ze omdat ze dit later bijvoorbeeld kunnen gebruiken bij een kinderdagverblijf of op een basisschool of in het toerisme.

Musical Shrek: kunst en cultuur op het HPC

Het HPC heeft een lange traditie van musicals, dit jaar werd de musical Shrek opgevoerd. Na maanden lang teksten repeteren, decorstukken en kostuums maken en muziekstukken oefenen waren het uiteindelijk weer vijf prachtige voorstellingen.

HPC Open Podium 2017: wat een talent!

Één van de mooiste avonden van het jaar; het HPC Open Podium. Vrijdagavond 3 februari was er een om nooit te vergeten; veel leerlingen, goede muziek, een volle zaal en een heel divers programma. Wat zit er toch ongelooflijk veel talent op onze school!

Excursie Ma2K: Soundvision Studios

Op woensdag 25 januari zijn de leerlingen van Mavo 2 met het kunstprofiel naar één van de mooiste muziekstudio's van Nederland gegaan; Soundvision Studio's

HPC 25 jaar: Workshops (alle foto's!!)

Op 22 december j.l. hebben wij het 25 jarig bestaan gevierd met leerlingen en personeel. Leerlingen konden zich inschrijven voor 26 verschillende creatieve, sportieve, uitdagende, leuke en lekkere workshops.

[12  >>