Partyfoto's Wild Wild West 2019

Afgelopen vrijdag 4 oktober was het jaarlijkse schoolfeest voor klas 1 en 2. Het thema was "Wild wild west". Bekijk hier de foto's!

Belangrijke informatie voor eindexamenleerlingen H5/V6

Aanmelden voor je vervolgstudie via Studielink en Digid moet voor 1 mei a.s.!

V4 en 5 naar de Dag van de Literatuur

Donderdag 28 april gingen wij, de leerlingen van V4, samen met V5 naar Rotterdam voor de Dag van de Literatuur.

Trots op Mila Krijnen en Daan Barends!

Mila Krijnen en Daan Barends hebben meegedaan aan een timmer wedstrijd bij Bouwmensen in Geldermalsen afgelopen donderdag en vrijdag.

Zij hebben allebei zelf een bank gemaakt.

HPC Open Podium 2019!

Afgelopen vrijdagavond 8 februari was er weer een superleuk HPC Open Podium; veel leerlingen, goede muziek, een volle zaal en een heel divers programma. Wat zit er toch ongelooflijk veel talent op onze school!

HPC Gala 2018 (Foto's!!!!)

Voor alle foto's klik : HIER

 

V6 in Rotterdam

Woensdag 19 december is V6 op excursie geweest naar Rotterdam. De bus zette ons af bij Rotterdam Centraal, waarvandaan wij gelopen zijn naar enkele bezienswaardigheden, zoals het oude Raadhuis, de Sint-Laurenskerk, de beroemde Markthal, de kubuswoninkjes en de oude haven.

Gezocht: Palen/Grind/Zand

De BO sectie is bezig met de bouw van een Mountainbike parcours. Hiervoor zoeken we houten palen, grind en zand.

Volleybaltoernooi leerjaar 3!

Op dinsdag 18 december was het jaarlijkse volleybaltoernooi voor leerlingen uit leerjaar 3.

Een bijzondere ontmoeting tussen jong en oud!

Vandaag vertelden senioren in de Bibliotheek te Zetten aan de 5-vwo leerlingen van het Hendrik Pierson College mooie, interessante verhalen over het dagelijks leven in de jaren 1955 - 1965.

Bezoek Alexander Kolbe Gymnasium

Op 5 december brengen de leerlingen van het Alexander Kolbe Gymnasium een tegenbezoek aan het HPC. Wij waren op 9 november j.l. in Wegberg (thema kennismaking en Val van de muur  op 9 november 1989). Woensdag a.s. staat het Sinterklaasfeest centraal en zullen wij daarom de drie basisscholen in Zetten bezoeken.

Havo 4 op vliegbasis Volkel

Airpower...!!! Dinsdag 27 november waren vier Havo 4 leerlingen te gast op Vliegbasis Volkel.

Project Nachbarsprache/Buurcultuur

Het HPC neemt sinds vorig jaar deel aan het project Nachbarsprache/Buurcultuur. De sectie Duits is erg blij dat nu ook de leerlingen in havo 4 met het vak Duits de mogelijkheid krijgen de taal in authentieke situaties te ervaren.

HPC Business Day op 31 januari 2019

Je bent oud-leerling van het HPC? Je hebt een HBO opleiding afgerond en een baan op HBO niveau gevonden? Je hebt al enige werkervaring opgedaan? Je wilt dit alles delen met een Havo5 leerling van nu delen?

HPC Muziektheater: nieuwe videoclip!

In het nieuwe HPC Muziektheater hebben enkele leerlingen en docenten een live-versie van "Love Yourself" opgenomen. Bekijk hier de youtube video!

[12 3 4  >>