Informatie schoolexamens 2020

Hier vind je de brieven die gestuurd zijn i.v.m. de afhandeling van de schoolexamens.

HPC Schoolband maakt muziekvideo in quarantaine

Je mag niet naar school, maar je wilt wel graag samen muziek maken... De HPC schoolband E8 speelt vanuit hun eigen huis "Imagine" van John Lennon!

Kennis over tekenen!

Wil je graag tekenen maar mis je hier en daar wat kennis? Laat je inspireren door deze powerpoint!

 

HPC Gala 2019 (Foto's!!!!)

Voor alle foto's klik : HIER

 

Examentraining op school

Om ervoor te zorgen dat uw kind zich optimaal kan voorbereiden op de (school)examens, bieden wij de mogelijkheid om een examentraining te volgen. Wij zijn daarom, net als voorgaande jaren, een samenwerking aangegaan met Lyceo. Dit zorgt ervoor dat de examentrainingen plaatsvinden bij ons op school en worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief.

Duitse leerlingen uit Wegberg ( euregio ) maken kennis met ons Sinterklaasfeest

De H4 leerlingen met het vak Duits hadden op 5 december hun Duitse partnerleerlingen op bezoek. De Duitse gasten die op het Maximilian-Kolbe-Gymnasium Nederlands leren maakten van dichtbij  kennis met ons kinderfeest.

HPC Open Podium November 2019!

Afgelopen vrijdagavond 29 November was er weer een superleuk HPC Open Podium; veel leerlingen, goede muziek, een volle zaal en een heel divers programma. Wat zit er toch ongelooflijk veel talent op onze school!

Bedrijvig HPC: oud-leerlingen ontmoeten huidige leerlingen

Bedrijvig HPC is een initiatief dat een brug slaat tussen onderwijs en (regionale) organisaties. Op woensdag 27 november organiseerde het Hendrik Pierson College (HPC) in Zetten de HPC Business Day met het thema ‘Old meets new’. Tijdens deze inspirerende bijeenkomst maakten oud-havoleerlingen van het HPC kennis met de huidige havoleerlingen uit leerjaar 5. Het doel van deze ontmoeting? Het delen hun ervaringen aan de huidige leerlingen!

Partyfoto's Wild Wild West 2019

Afgelopen vrijdag 4 oktober was het jaarlijkse schoolfeest voor klas 1 en 2. Het thema was "Wild wild west". Bekijk hier de foto's!

Belangrijke informatie voor eindexamenleerlingen H5/V6

Aanmelden voor je vervolgstudie via Studielink en Digid moet voor 1 mei a.s.!

V4 en 5 naar de Dag van de Literatuur

Donderdag 28 april gingen wij, de leerlingen van V4, samen met V5 naar Rotterdam voor de Dag van de Literatuur.

Trots op Mila Krijnen en Daan Barends!

Mila Krijnen en Daan Barends hebben meegedaan aan een timmer wedstrijd bij Bouwmensen in Geldermalsen afgelopen donderdag en vrijdag.

Zij hebben allebei zelf een bank gemaakt.

HPC Open Podium 2019!

Afgelopen vrijdagavond 8 februari was er weer een superleuk HPC Open Podium; veel leerlingen, goede muziek, een volle zaal en een heel divers programma. Wat zit er toch ongelooflijk veel talent op onze school!

HPC Gala 2018 (Foto's!!!!)

Voor alle foto's klik : HIER

 

[12 3 4  >>