Reünie Christelijke HBS en het Heldring College

Op 24 maart 2018 is er een reünie voor oud-leerlingen en -leraren van de Christelijke HBS en het Heldring College (voorloper HPC) op de Veldstraat te Zetten.

Geslaagde Open Dag 2018!

Zaterdag 3 februari was de jaarlijkse open dag op het HPC. Het enthousiasme, de positieve energie en de gezellige sfeer waren duidelijk zichtbaar en voelbaar binnen de school!

HPC Dag 2017: Foto's!

Op 21 december hebben de leerlingen van het HPC weer een zeer actieve dag beleefd. Voor alle leerlingen waren activiteiten en workshops waaraan zij deel konden nemen.

Havo en Vwo 4: Chocola maken van de Europese Unie

Dinsdag 19 december hebben leerlingen uit 4havo en 4vwo een casus uit het EU-parlement nagespeeld. Na het voorstel van de Europese Commissie begon destijds het politieke onderhandelingsspel pas écht en op het HPC was dat niet anders.....

Gala 2017 (foto's!!)

Tja; we kunnen het hebben over hoe leuk het HPC Gala was, hoe mooi iedereen was gekleed en wat een leuke leerlingen en docenten er zijn op onze mooie school.... Maar we willen natuurlijk alle foto's zien!

Sneeuwvrij na 12 uur

Vanwege de voorspelde sneeuwval zullen alle lessen na 12 uur komen te vervallen.

Veel plezier in de sneeuw!

Nieuwe stijl ouder- en leerling gesprekken

Vanaf dit schooljaar worden de oudergesprekken anders ingevuld. Naast de ouder(s) is ook de leerling bij voorkeur aanwezig en leidt het gesprek zelfs in.

HPC Onderwijscafé met Reinier van den berg

14 november was er weer een HPC Onderwijscafé met een inspirerende en confronterende lezing van weerman Reinier van den Berg over de gevolgen van de klimaatverandering.

Werkweek Londen H5

Ook dit jaar is Havo 5 weer gezellig een weekje naar Londen gegaan.

Succes op het scholierendebat!

Afgelopen vrijdag 27 oktober heeft het HPC deelgenomen aan het scholierendebat in de raadzaal van de gemeente Overbetuwe in Elst.

Partyfoto's Wild Wild West 2017

Afgelopen vrijdag 6 oktober was het jaarlijkse schoolfeest voor klas 1 en 2. Het thema was "Wild wild west". Bekijk hier de foto's!

Betuwe On Stage: Glow In The Dark!

Donderdag 5 oktober verzorgden de hiphoppers van "Glow in the Dark" het startsein van een nieuw jaar "Betuwe on Stage". De aula was binnen no-time vol met nieuwsgierige leerlingen.

Chris (K2D) onthult nieuw logo en naam Mantelzorg Overbetuwe

28 September was Chris Degen uit K2D samen met burgemeester Toon van Asseldonk aanwezig bij de onthulling van de nieuwe naam en logo van het Knooppunt Mantelzorg Overbetuwe. Het nieuwe logo werd onthuld door onze eigen 13 jarige mantelzorger Chris.

Aanmelden klankbordgroep

Wilt u graag meedenken over het beleid op school en op de hoogte blijven van wat er speelt? Meld u dan aan voor de klankbordgroep!

Onze collega Rom Strik is overleden

Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het plotseling overlijden van onze bevlogen collega Rom Strik. Dit bericht heeft ons diep geraakt. Rom had vele idealen en wilde onze leerlingen nog zóveel historisch besef bijbrengen.

[12 3 4 5  >>