HPC Business Day op 31 januari 2019

Laatst aangepast op 02 november 2018

HPC Business Day op 31 januari 2019

Je bent oud-leerling van het HPC? Je hebt een HBO opleiding afgerond en een baan op HBO niveau gevonden? Je hebt al enige werkervaring opgedaan? Je wilt dit alles delen met een Havo5 leerling van nu delen?

Dan zitten wij , Cor Aarns en Ulli Bakker, met smart op je te wachten!

Meld je aan voor de HPC Business Day op donderdag 31 januari a.s.!

Een dag speciaal voor onze huidige havo 5 leerlingen die op weg zijn naar een toekomst die bij hen past. Die benieuwd zijn naar ervaringen van jou als oud-leerling die dit pad al eens heeft bewandeld. Die samen met jou een dag naar je werkplek kan gaan om te kijken of het iets voor hen is. Die benieuwd zijn hoe het met jou sinds je eindexamen is gegaan, welke keuzes je hebt gemaakt, welke valkuilen je bent tegengekomen, en welke successen je hebt behaald. Welke tips kun je hen gegeven?

Kortom een dag waarbij het uitwisselen van ervaringen centraal staat met gemeenschappelijke deler in ieder geval het HPC!

Op 31 januari a.s. organiseren we voor het eerst deze HPC Business Day. Wat houdt deze dag concreet in?

De huidige havo 5 leerlingen kiezen een opleiding en/of beroep . In duo’s óf trio’s willen we hen aan oud-leerlingen koppelen die binnen dit beroep al werkzaam zijn om zo een betere keuze te kunnen maken voor hun tijd na het HPC.

In de ochtend ontmoet je elkaar op het HPC om na een gezamenlijke start samen met hen naar je werk te gaan. Gesprekken over je HPC tijd, opleiding en werkervaring en eventuele switches staan centraal. Een rondleiding binnen het bedrijf en kennismaken met verschillende facetten van het werk is ook een onderdeel. Misschien heb je zelf nog suggesties hoe we die dag tot een succes kunnen maken. Lijkt het je leuk om deel te nemen aan deze HPC Business Day? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar [email protected] of [email protected]

No video selected.