Profielactiviteiten Klas 1 Sport

Wanneer

donderdag, 18 april 2019 om 08:15

Omschrijving

Via deze brief brengen wij u op de hoogte van de profielactiviteiten van donderdag 18 april. In deze activiteitenweek zijn er verschillende activiteiten gepland die lessen vervangen. De tijden kunnen per activiteit verschillen. De leerlingen volgen een sportactiviteit bij hun eigen vakdocent BO.

De leerlingen van Mavo- en vmbo KB- sport worden door Arco Verhoeks en Jessica Joosten opgesplitst. In de les geven zij aan de leerlingen door bij wie ze zijn ingedeeld voor deze activiteitendag.

De groep die met Arco Verhoeks mee gaat, gaat aan de slag met mountainbiken. De leerlingen moeten zorgen voor goede (fiets-)kleding, de activiteit vindt namelijk buiten plaats. Een lange broek, trui en een windjack zijn aan te raden, evenals een fietsbroek. Het is fijn als leerlingen wat te eten meenemen, zoals een banaan of een mars. Zorg voor een tasje dat stevig en hoog op de rug zit. Wij adviseren om je in verschillende dunne lagen warm te kleden, zodat je eventueel ook een laagje uit kunt trekken. Heb je een eigen MTB dan mag je die meenemen (op eigen risico natuurlijk).

De leerlingen uit deze groep worden om 9:30 uur op school verwacht in lokaal 89b en zijn naar verwachting rond 14:30 uur weer op school.

De groep die met Jessica Joosten start, gaat aan de slag met de verschillende racketspelen. De klas begint om 9:30 uur in de Mammoet op het HPC. Ze kunnen omkleden in kleedkamer 89b. Rond 11:15 uur vertrekt de groep naar het tennisveld in Herveld/ Andelst. De leerlingen moeten hun sportkleding en zaalschoenen meenemen voor zowel binnen (zaal) als buiten (tennispark). Als uw zoon/ dochter beschikt over een tennisracket dan mag hij/ zij deze meenemen. De activiteit duurt ongeveer tot 14:00 uur.

De leerlingen van VH1s gaan samen met Kees van Ginkel en Nordin Hendriksen dansen en frisbee├źn. De activiteiten beginnen in de dansschool van L2d. De leerlingen worden daar om 10:00 uur verwacht. Suzanne Hoogakker, eigenaar van de dansschool gaat een workshop dans verzorgen. Het adres is: Sint Walburg 20a te Zetten.

Na het dansen gaan de leerlingen terug naar school. Kees en Nordin geven op het veld een frisbeeclinic. De leerlingen kunnen zich omkleden in 89c. Eindtijd is ongeveer 14:30 uur. Ze hebben voor beide activiteiten sportkleding, zaal- en veldschoenen nodig