Profielactiviteit Sportklas 2: Triathlon

Wanneer

woensdag, 26 juni 2019 om 10:00

Omschrijving

Graag brengen wij u op de hoogte van de afsluitende activiteit voor de leerlingen van klas 2 met het profiel sport en bewegen.

Deze activiteit zal op woensdag 26 juni plaatsvinden bij het Gat van Hagen te Slijk-Ewijk. De leerlingen zullen deelnemen aan een mini-triatlon. Een triatlon bestaat uit drie onderdelen: na een zwemgedeelte volgt een fietsgedeelte en in het laatste deel wordt gelopen.

In teams van drie personen, waarbij de drie deelnemers elk een bepaald gedeelte van de triatlon voor zijn of haar rekening neemt, wordt een parcours zo snel mogelijk afgelegd.

Behalve dat de triatlon een competitief element in zich draagt, staat deze middag ook in het teken van een leuke en gezamenlijke afsluiting van het sportjaar voor deze leerlingen.

Het programma voor deze dag is als volgt; de leerlingen verzamelen zich om 10.00 uur op de parkeerplaats voor het HPC. Voor het vervoer maken de leerlingen gebruik van hun eigen fiets. We fietsen daarna gezamenlijk naar het Gat van Hagen waarna de triatlon zal plaatsvinden. Rond 14.00 uur zullen we weer terug op school zijn.

Mochten de leerlingen na de triatlon aan het Gat van Hagen willen blijven, dan is dit voor eigen risico! Stemt u dit s.v.p. af met uw kind.

Meenemen: lunchpakket met voldoende drinken, zwemkleding, handdoek, zonnebrand en zonnebril, sportkleding.

Wij adviseren de leerlingen in sportkleding op school te komen en geen waardevolle spullen mee te nemen.