Ouderavond; lk & mijn puber: hoe communiceer je met pubers?

Wanneer

maandag, 15 april 2019 om 19:00

Omschrijving

Gemeente Overbetuwe organiseert ook in 2019 de ouderavond lk & mijn puber. Praten met pubers kan pittig zijn. Hoe blijf je in contact met je puberende zoon of dochter als je kind liegt, onbeleefd is, zich slecht kan beheersen of alleen met zichzelf bezig is? Je wilt graag dat je kind zelf bedenkt wat goed voor hem of haar is. Maar hoe kun je hier als ouder bij helpen? En waarom zijn deze 'gedragsnormen' zo belangrijk?

 

Gemeente Overbetuwe biedt in samenwerking met theatergroep PlayBack de thema-avond In Gesprek aan. Zet je kind actief aan het denken in plaats van dat hij/zij zijn schouders ophaalt. Oefen met verschillende opvoedstijlen of deel je eigen ervaringen met andere ouders. In Gesprek is een feest der herkenning voor elk gezin met pubers, maar bovenal een relevante en informatieve ouderavond gericht op de communicatie tussen ouders en hun kind.

Aanmelden en meer informatie

Kijk voor meer informatie en de link naar het aanmelden op www.overbetuwe.nl/puber.

Deelname is gratis. Het programma duurt van 19.00 tot 21.00 uur. Alie ouders/verzorgers van kinderen uit Overbetuwe in de leeftijd 11 tot 18 jaar zijn van harte welkom. Het maakt niet uit op welke school uw kindzit.

15_april_2019_-_Ik_en_mijn_puber.pdf