Ijshockeyclinic VH2S

Wanneer

woensdag, 29 januari 2020 om 09:00

Omschrijving

Graag brengen wij u op de hoogte van een ijshockeyclinic voor leerlingen van klas 2 met het profiel sport en bewegen. Deze clinic zal op woensdag 29 januari plaats vinden in het ‘Triavium’ te Nijmegen. De clinic wordt geleid door Branden Eden (Canadese topscorer), een ijshockeyspeler van het 1e team van de Devils. Hij heeft ervaring in het geven van ijshockey clinics. De clinic start voor VH2S om 9.00 uur en zal rond 10.15 uur zijn afgelopen. Om 8.30 uur kunnen we daar omkleden evt. schaatsen huren en ons voorbereiden.

Voor het vertrek verzamelen de leerlingen van VH2S zich om 8.00 uur op de parkeerplaats voor het HPC. Zij zullen rond 11.00 uur weer terug in Zetten zijn. Voor hen is er na de clinic gewoon les, zie de roosterwijzigingen!

Er bestaat een mogelijkheid om in het Triavium ijshockeyschaatsen te huren. De kosten hiervoor bedragen € 5,00. Voor het huren moet een legitimatiebewijs (bijv. de schoolpas) afgegeven worden als borg. Het dragen van handschoenen is verplicht.

Op vrijdag 24 januari bezoeken we een heuse ijshockey wedstrijd van de Nijmeegse “Devils”. Op bezoek in Nijmegen komt het team van de Chiefs uit Leuven; wij hopen op een spannende wedstrijd.

We gaan met alle leerlingen van het profiel sport en bewegen.

Verzamelen voor het HPC om 19.30 uur. We vertrekken met eigen vervoer.

De wedstrijd begint om 20.30 uur. Van te voren kunnen we alvast de sfeer proeven en het inspelen bekijken. Terug op het HPC om ongeveer 23.00 uur.

Het HPC zal op beide dagen door de begeleiders van de sportklassen vertegenwoordigd zijn.