HPC Onderwijscafé: Smaak zit tussen je oren

Wanneer

donderdag, 24 januari 2019 om 00:00

Omschrijving

U hebt vast het een en ander geproefd tijdens de feestdagen: van amandelspijs tot zalmpaté, van appelcider tot zwartebessenlikeur en dan nog van alles er tussen in … Onze smaakpapillen hadden het soms zwaar te verduren.

Maar wist u dat het echte proeven niet in de mond plaatsvindt, maar in ons hoofd? Smaak zit tussen je oren! Ten minste, dat is de prikkelende stelling die dr. ir. Bob Cramwinckel, oprichter van het Centrum voor Smaakonderzoek in Wageningen, komt verdedigen als gastspreker in de derde editie van het HPC Onderwijscafé op donderdag 24 januari a.s. van 17.00 tot ongeveer 18.30 uur in ons muziektheater.

Het belooft weer een interessante bijeenkomst te worden, waarbij u ook zelf blind mag proeven in hoeverre deze stelling klopt. Laat deze kans niet aan u voorbijgaan en geef u, met het oog op de catering, vóór dinsdag 22 januari op bij de administratie ([email protected]).

Deelname is gratis en staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp, ongeacht de relatie met onze school. Dus zegt het voort!

Namens het voltallige team,

Erna Mulder en Mart van der Hiele