Bijspijkeruren H5 en V6 (tm 4 juni)

Wanneer

dinsdag, 09 april 2019 om 15:00

Omschrijving

De derde toetsweek is afgesloten; we zijn aan de laatste maanden van het schooljaar begonnen. Om ervoor te zorgen dat leerlingen in deze maanden hun resultaten nog kunnen verbeteren en volgend schooljaar met een stevige basis beginnen in 5 havo organiseren we bijspijkeruren voor de leerlingen van 4 havo en 5 vwo. Het is belangrijk om met een goed cijfer het voor-examenjaar af te sluiten omdat het onafgeronde eindcijfer van ieder examenvak het eerste schoolexamencijfer is.

De bijspijkeruren voor 4 havo en 5 vwo vinden plaats op dinsdag het 8e lesuur. Het eerste bijspijkeruur is volgende week dinsdag 2 april het 8e lesuur. De volgende bijspijkeruren zijn op 9 april, 7 mei, 14 mei, 21 mei, 4 juni.

Alle leerlingen die voor een vak lager dan een 6,0 staan, schrijven zich verplicht in voor een bijspijkeruur op dinsdag. Leerlingen die voor alle vakken een 6,0 of hoger staan kunnen zich inschrijven, maar zijn daartoe niet verplicht.

Leerlingen kiezen zelf voor welk vak ze zich inschrijven. Er zijn bijspijkeruren voor Nederlands, Duits, Engels, Frans, geschiedenis, aardrijkskunde, economie, bedrijfseconomie/M&O, wiskunde A, wiskunde B, natuurkunde, biologie, scheikunde, maatschappijleer.