Basketbaltoernooi Klas 2

Wanneer

dinsdag, 16 april 2019 om 08:15

Omschrijving

Op dinsdag 16 april wordt er op school een basketbaltoernooi georganiseerd. Alle tweedejaars leerlingen gaan in de sporthal en in zaal 61 tegen elkaar spelen. De leerlingen zijn in de ochtend of in de middag ingedeeld. De overige lesuren van het andere dagdeel op deze dag gaan gewoon door. Met uitzondering van het vmbo bbl/ kbl, zij volgen alleen het basketbaltoernooi.

In de ochtend (les 1 t/m 4) zijn de volgende klassen ingedeeld:

V2A, V2B, H2C, H2D

De leerlingen zijn om 8.30 uur aanwezig op school en kunnen zich vanaf 8:45 uur omkleden in de kleedkamers van de sporthal (089abc). De klassenverdeling hangt op de deuren van de kleedkamers. Vervolgens melden de leerlingen zich in de zaal.

Na het toernooi zijn er vanaf het 5e lesuur weer lessen.

In de middag (les 5 t/m 8) zijn de andere klassen aan de beurt:

B2F, K2D, K2E, M2A, M2B, M2C

De leerlingen van deze klassen kunnen zich vanaf 12.00 uur omkleden in de kleedkamers. De teamindeling hangt bij de zalen, daarop kunnen de leerlingen zien in welke kleedkamer zij zich moeten omkleden. Vervolgens melden zij zich in de zaal.

We verwachten dat de leerlingen sportkleding bij zich hebben en goede zaalschoenen. Mocht uw zoon/ dochter een blessure hebben op die dag, moet zij/ hij een briefje van thuis meenemen en het team coachen/aanmoedigen.