Inschrijven

Laatst aangepast op 22 april 2020

Is de kennismaking met het HPC je goed bevallen en wil je graag naar onze school komen, dan is het nodig om je in te schrijven.

Dat kan via de basisscholen die meestal de aanmeldingsformulieren hebben, maar het kan ook op de open dag van 1 februari 2020. En natuurlijk kun je ook het aanmeldingsformulier onderaan deze pagina dowloaden, printen, invullen en opsturen.

De sluitingsdatum voor de aanmelding is 15 maart 2020.

Let op!

Voor het profiel sport en bewegen moet je een toelatingstest doen. Daarom moet je je voor dit profiel eerder aanmelden, uiterlijk voor 6 februari 2020.

Er zijn 167 leerlingen aangemeld op het HPC voor leerjaar 1 2020-2021. Daar zijn wij heel blij mee! Inmiddels zijn alle overdrachtsgesprekken met de leerkrachten van groep 8 gevoerd en hebben wij een goed beeld gekregen van onze nieuwe leerlingen. Er komen in het nieuwe schooljaar 1 klas vmbo bbl, 1 klas vmbo kbl, 1 klas mavo, 1 klas havo, 1 klas vwo en 3 klassen voor de Overstap. In week 20 zult u geïnformeerd worden over de klas en de mentor waarbij uw zoon/ dochter is ingedeeld.

De aangekondigde kennismakingsmiddag voor woensdag 3 juni komt helaas te vervallen wegens alle coronamaatregelen. Wij beraden ons op een alternatieve datum. Welkom allemaal!

 

Als u uw zoon/ dochter aan wilt melden voor leerjaar 2 of hoger dient u contact op te nemen met de afdelingsleider van de betreffende afdeling.

Dhr. F. Naber, afdeling vmbo bbl/ kbl.
Mw. W. Klaassen, afdeling mavo
Dhr. C. Oosterink, afdeling vwo havo klas 2 en 3
Mw. E. Mulder, afdeling vwo havo klas 4 t/m 6.

Allen zijn telefonisch te bereiken op: 0488-451544

Aannamebeleid HPC 20-21

De aanmeldingsformulieren kunt u hieronder downloaden.