V4 en 5 naar de Dag van de Literatuur

Donderdag 28 april gingen wij, de leerlingen van V4, samen met V5 naar Rotterdam voor de Dag van de Literatuur.

V6 in Rotterdam

Woensdag 19 december is V6 op excursie geweest naar Rotterdam. De bus zette ons af bij Rotterdam Centraal, waarvandaan wij gelopen zijn naar enkele bezienswaardigheden, zoals het oude Raadhuis, de Sint-Laurenskerk, de beroemde Markthal, de kubuswoninkjes en de oude haven.

Mooie afronding oral history-project in 6 vwo

In de eerste schoolweek hebben leerlingen uit 6 vwo hun oral history-project voor het vak Nederlands afgerond. In dit project hebben leerlingen gesprekken gevoerd met senioren over het alledaagse leven in de jaren voor, tijdens en na de Tweede Wereldoorlog.

HPC op de Hannover Messe Challenge

Zes HPC leerlingen uit H4, V5 en V6 namen afgelopen maandag en dinsdag deel aan de tweedaagse Hannover Messe Challenge.

HPC Dag 2017: Foto's!

Op 21 december hebben de leerlingen van het HPC weer een zeer actieve dag beleefd. Voor alle leerlingen waren activiteiten en workshops waaraan zij deel konden nemen.

HPC Onderwijscafé met Reinier van den berg

14 november was er weer een HPC Onderwijscafé met een inspirerende en confronterende lezing van weerman Reinier van den Berg over de gevolgen van de klimaatverandering.

Leuke startactiviteiten HPC 2017!

De eerste week van het schooljaar hebben alle klassen weer leuke startactiviteiten gedaan! Onder andere het brugklaskamp, het Rijksmuseum, Kanoën op de Linge, Boogschieten en een stormbaan stonden op het programma.