HPC op de Hannover Messe Challenge

Zes HPC leerlingen uit H4, V5 en V6 namen afgelopen maandag en dinsdag deel aan de tweedaagse Hannover Messe Challenge.

HPC Dag 2017: Foto's!

Op 21 december hebben de leerlingen van het HPC weer een zeer actieve dag beleefd. Voor alle leerlingen waren activiteiten en workshops waaraan zij deel konden nemen.

HPC Onderwijscafé met Reinier van den berg

14 november was er weer een HPC Onderwijscafé met een inspirerende en confronterende lezing van weerman Reinier van den Berg over de gevolgen van de klimaatverandering.

Leuke startactiviteiten HPC 2017!

De eerste week van het schooljaar hebben alle klassen weer leuke startactiviteiten gedaan! Onder andere het brugklaskamp, het Rijksmuseum, Kanoën op de Linge, Boogschieten en een stormbaan stonden op het programma.

Excursie: Techno Promo Klas 1

Deze week zijn alle leerlingen van klas 1 vmbo/mavo naar Techno Promo in Cuijk geweest.

Het is een mooie activiteit waar bij de leerlingen kennis maken met techniek en enthousiast raken om met vele vormen van techniek aan de slag te gaan.

HPC Bedrijfsdagen opnieuw een groot succes!

Donderdag 22 juni vond de feestelijke afsluiting van de derde editie van de Bedrijfsdagen van HPC Zetten plaats. Vele begeleiders uit het regionale bedrijfsleven, familie en vrienden luisterden naar enthousiaste presentaties van leerlingen onder het genot van een hapje en een drankje.

VWO: Toppers van de MaS!

Op woensdag 14 juni 2017 hebben Jiske van Brenk en Roos Giesen van klas V3A een “Topper van de MaS” certificaat ontvangen.

WON: Nepnieuws verspreiden voor de wetenschap?!

Dat deden Maaike, Pien, Yodi en Noek uit V1A! Voor het vak Wetenschaps- oriëntatie voerden ze afgelopen weken een experiment uit om te ontdekken hoe nepnieuws het beste werkt.

Excursie VH2 Breed: Afrikamuseum

Op donderdag 6 april zijn  de klassen VH2 en H2 breed naar het Afrikamuseum geweest in het kader van het Afrikaproject dat ze in deze periode uitgevoerd hebben.

CSI op het HPC

6 april, om 11.15 uur stonden de 5 leerlingen van VWO 2 plus in de startblokken om een moord op te lossen.

Duitse schrijver Dorian Steinhoff bezoekt HPC

Afgelopen dinsdag 4 april j.l. verzorgde de Duitse auteur Florian Steinhoff een lezing voor leerlingen uit V4 en V5 met het vak Duits.

Martijn Rusch (V5) wint Masterclass Experience Chemistry!

Na 4 dagen uitdagend, leerzaam en gezellig onderzoek te hebben gedaan ook nog een prijs winnen. Het kan bijna niet beter voor Martijn Rusch uit VWO 5.

HPC 25 jaar: Workshops (alle foto's!!)

Op 22 december j.l. hebben wij het 25 jarig bestaan gevierd met leerlingen en personeel. Leerlingen konden zich inschrijven voor 26 verschillende creatieve, sportieve, uitdagende, leuke en lekkere workshops.

Excursie Beeld en Geluid VH2 Breed en Kunst

Op dinsdag 4 oktober zijn we met de tweede klassen met de profielen Kunst en Breed in de bus gesprongen voor een ritje naar Beeld en Geluid in Hilversum.

Korfbalclinic VH1 Breed

Op 5 oktober heeft vh1 breed van het 4e tot en met 7e uur een profielactiviteit ‘korfbal clinic’ gevolgd. Deze clinic werd door twee trainers van Korfbalvereniging Zetten ‘99 gegeven.

[12  >>