HPC Dag 2017: Foto's!

Op 21 december hebben de leerlingen van het HPC weer een zeer actieve dag beleefd. Voor alle leerlingen waren activiteiten en workshops waaraan zij deel konden nemen.

Leuke startactiviteiten HPC 2017!

De eerste week van het schooljaar hebben alle klassen weer leuke startactiviteiten gedaan! Onder andere het brugklaskamp, het Rijksmuseum, Kanoën op de Linge, Boogschieten en een stormbaan stonden op het programma.

Heterun 2017

Op 17 september 2017 vindt voor de 2e keer de Heterun plaats in Heteren.

Tijdens deze hardloopwedstrijden zullen kinderen en volwassen een afstand afleggen van 2,5 kilometer, 5 kilometer of 10 kilometer.

Werkweek Tsjechië 2017

In de nacht van maandag 5 juni op dinsdag 6 juni, vertrokken voornamelijk sportklasleerlingen en vijf docenten richting de welbekende badplaats Staré Splavy in Tsjechië om een heerlijke week vol sport, spel en plezier te beleven.

Mentor-uitje in de vorm van een excursie voor klas K4E !

Op donderdag 1 juni ’17 was het dan eindelijk zo ver; na bijna 2 jaar lief en leed gedeeld te hebben met deze leerlingen, was het nu tijd om de HPC periode af te sluiten.

Triathlon: Aanmelden Junior Challenge

Ben je sportief en wil je meedoen met het NK-scholieren Triathlon? Schrijf je dan nu in voor hèt NK Scholieren-triathlon op vrijdag 8 september in Almere.

Koningsspelen 2017

Donderdag 13 april, bijna vakantie. Het is 6.45 uur in de ochtend. De school is al open en langzaamaan stromen er leerlingen binnen. Het is nog erg fris voor half april, maar iedereen is goed aangekleed. Iedereen wordt steeds wakkerder en we kunnen aan de slag! De voorbereidingen voor de Koningsspelen!

Basketbaltoernooi klas 2

Op dinsdag 4 april vond het jaarlijkse basketbaltoernooi voor klas 2 plaats.

Volleybaltoernooi Klas 3

Op donderdag 9 maart was het jaarlijkse volleybaltoernooi voor de 3e jaars klassen van het Hendrik Pierson College.

HPC 25 jaar: Workshops (alle foto's!!)

Op 22 december j.l. hebben wij het 25 jarig bestaan gevierd met leerlingen en personeel. Leerlingen konden zich inschrijven voor 26 verschillende creatieve, sportieve, uitdagende, leuke en lekkere workshops.

Dagje schaatsen klas 1

Alle eerste klassers zijn dinsdag 6 november gaan schaatsen in Deventer.

Dag van de Brede School

Afgelopen woensdag 19 oktober was de "dag van de Brede School". De BSM leerlingen van het HPC hielpen met het organiseren van deze sportieve dag voor de basisschool leerlingen!

Korfbalclinic VH1 Breed

Op 5 oktober heeft vh1 breed van het 4e tot en met 7e uur een profielactiviteit ‘korfbal clinic’ gevolgd. Deze clinic werd door twee trainers van Korfbalvereniging Zetten ‘99 gegeven.

Rik Koen (BBL1) Kartingkampioen 2016!

Talent Rik Koen uit klas B1G is de beste rookie van de competitieve Minimax (karting), op naar de Grand Finals!

Jelle van Lanen (V4) wint de Junior challenge in Almere!

Vrijdagochtend 9 september stonden we met 14 gespannen atleten en een aantal fanatieke supporters om kwart voor 8 op school om te vertrekken naar Almere voor de Junior Challenge; een triathlon.