HPC Open Podium 2018!

Laatst aangepast op 28 februari 2018

Afgelopen vrijdagavond 23 februari was er weer een superleuk HPC Open Podium; veel leerlingen, goede muziek, een volle zaal en een heel divers programma. Wat zit er toch ongelooflijk veel talent op onze school!

Tijdens de inschrijvingen werd het al duidelijk dat dit een mooi Open Podium zou worden. De keuze van liedjes was zeer divers; meerdere genres zoals pop, rock, metal kwamen voorbij. Klassiekers zoals "Bohemian Rhapsody" van Queen (1975) en "The House of the Rising Sun" van The Animals (1965). Maar ook hele nieuwe liedjes zoals bijvoorbeeld "Homesick" van Dua Lipa en Chris Martin.

Zoals elk jaar werd de avond gepresenteerd door onze eigen leerlingen; dit jaar hebben Anouk Boerboom en Rowan van Mullem (beide V6) deze taak geweldig gedaan. Wat een uitstraling hebben deze dames en ze hebben de hele avond goed aan elkaar gepraat, dank!

Ook was er een heuse surprise-act (karaoke, zang, jumpen en andere dansjes) van 3 super enthousiaste docenten.

Naast alle prachtige uitvoeringen van de leerlingen is er ook veel werk verzet achter de schermen; bij het repeteren, opbouwen, tijdens de show en naderhand bij het opruimen. Een extra bedankje voor alle leerlingen van onze leerlingvereniging PEEV!

Foto's zijn hier en hier te vinden, dank aan dhr. Roelofs en dhr. Westerink!