Activiteit: Geüniformeerde Dienstverlening VMBO 3

Op donderdag 26 april hebben de leerlingen die het keuzevak geüniformeerde dienstverlening en veiligheid van vmbo 3 een activiteiten dag gehad.

HPC op de Hannover Messe Challenge

Zes HPC leerlingen uit H4, V5 en V6 namen afgelopen maandag en dinsdag deel aan de tweedaagse Hannover Messe Challenge.

Werkweek Londen H5

Ook dit jaar is Havo 5 weer gezellig een weekje naar Londen gegaan.

Succes op het scholierendebat!

Afgelopen vrijdag 27 oktober heeft het HPC deelgenomen aan het scholierendebat in de raadzaal van de gemeente Overbetuwe in Elst.

Leuke startactiviteiten HPC 2017!

De eerste week van het schooljaar hebben alle klassen weer leuke startactiviteiten gedaan! Onder andere het brugklaskamp, het Rijksmuseum, Kanoën op de Linge, Boogschieten en een stormbaan stonden op het programma.

Excursie Kunstklas 2: Rotterdam

Op woensdag 5 juli zijn de leerlingen van klas 2, profiel kunst & cultuur, BK2K, MA2k en VH2K gezamenlijk op excursie naar Rotterdam gegaan. De architectuur van deze stad was het onderwerp van het bezoek aan deze stad.

Excursie Kunstklas 3: Insell Hombrocih

Vorige week donderdag is Kunstklas 3 VH naar museum Insell Hombroich in Duitsland gegaan. Het was een hele mooie dag om dit (deels buiten-)museum te bezoeken!

Werkweek Tsjechië 2017

In de nacht van maandag 5 juni op dinsdag 6 juni, vertrokken voornamelijk sportklasleerlingen en vijf docenten richting de welbekende badplaats Staré Splavy in Tsjechië om een heerlijke week vol sport, spel en plezier te beleven.

Excursie: Techno Promo Klas 1

Deze week zijn alle leerlingen van klas 1 vmbo/mavo naar Techno Promo in Cuijk geweest.

Het is een mooie activiteit waar bij de leerlingen kennis maken met techniek en enthousiast raken om met vele vormen van techniek aan de slag te gaan.

Werkweek Engeland VMBO/MAVO3

Op maandag 5 juni vertrokken we met 95 leerlingen en 12 docenten naar Engeland. Eerst naar Calais om over te varen naar Dover om vervolgens de rit te maken naar Brighton.

Mentor-uitje in de vorm van een excursie voor klas K4E !

Op donderdag 1 juni ’17 was het dan eindelijk zo ver; na bijna 2 jaar lief en leed gedeeld te hebben met deze leerlingen, was het nu tijd om de HPC periode af te sluiten.

Excursie: Dag van de Jonge Jury in Utrecht

Woensdag 7 juni zijn een dertigtal 1e en 2e jaars leerlingen naar het nieuwe TivoliVredenburg in Utrecht gegaan. Daar vond de viering van de Dag van de Jonge Jury plaats.

Havo 5 in Amsterdam

Met ronkende motor stond op dinsdag 2 mei een 77 zitplaatsen tellende dubbeldekker van Munckhof klaar om 48 leerlingen uit 5 havo en hun vijf mentoren richting Amsterdam te brengen.

Excursie VH2 Breed: Afrikamuseum

Op donderdag 6 april zijn  de klassen VH2 en H2 breed naar het Afrikamuseum geweest in het kader van het Afrikaproject dat ze in deze periode uitgevoerd hebben.

Excursie Kunstklas 1 en 2: Snorro

Op 9 maart zijn alle leerlingen uit klas 1 en 2 met het kunstprofiel naar de voorstelling "Snorro" van het Ro Theater gegaan. Een hilarische en grappige bewerking van het welbekende verhaal van de gemaskerde held.

[12  >>