Mammoetstraat 1-3, 6671 DL Zetten
Tel. 0488 - 45 15 44

[email protected]
www.hpc-zetten.nl

Toppers van de MaS (Maatschappelijke Stage)

Alle leerlingen die de volledige maatschappelijke stage uren hebben gedaan, ontvangen als afronding daarvan een certificaat. Voor leerlingen die iets speciaals hebben laten zien tijdens hun stage wordt er het certificaat “Topper van de MaS” gegeven.

Martijn Rusch (V5) wint Masterclass Experience Chemistry!

Na 4 dagen uitdagend, leerzaam en gezellig onderzoek te hebben gedaan ook nog een prijs winnen. Het kan bijna niet beter voor Martijn Rusch uit VWO 5.

HPC Open Podium 2017: wat een talent!

Één van de mooiste avonden van het jaar; het HPC Open Podium. Vrijdagavond 3 februari was er een om nooit te vergeten; veel leerlingen, goede muziek, een volle zaal en een heel divers programma. Wat zit er toch ongelooflijk veel talent op onze school!

Excursie Ma2K: Soundvision Studios

Op woensdag 25 januari zijn de leerlingen van Mavo 2 met het kunstprofiel naar één van de mooiste muziekstudio's van Nederland gegaan; Soundvision Studio's

HPC 25 jaar: Workshops (alle foto's!!)

Op 22 december j.l. hebben wij het 25 jarig bestaan gevierd met leerlingen en personeel. Leerlingen konden zich inschrijven voor 26 verschillende creatieve, sportieve, uitdagende, leuke en lekkere workshops.

Stijlvol HPC Gala!

Ook dit kalenderjaar hebben we weer stijlvol afgesloten met het grootste feest van het jaar; het Gala! Iedereen was weer op zijn mooist; strak in het pak of in die nieuwe galajurk. Het feest was helemaal uitverkocht.

De nieuwe HPC Kerstvideo is er!

Het is inmiddels al een aardige traditie aan het worden; de jaarlijkse kerstvideo van het HPC. Kijk snel de video!

Dagje schaatsen klas 1

Alle eerste klassers zijn dinsdag 6 november gaan schaatsen in Deventer.

KB1K: Buitenplein mozaïeken Hercules

Net voor de zomervakantie werden er ineens overal tegels verplaatst. Verbouwing? Nee, kunst op het buitenplein!

Gezellige reünie HPC!

Het HPC bestaat 25 jaar; reden voor een feest! Daarom worden er dit schooljaar allerlei festiviteiten georganiseerd, waaronder een reünie. Afgelopen zaterdag 19 november vond deze plaats in het hart van de school, de aula, compleet met muziek van de HPC-band, oude foto’s aan de muren, drankjes en hapjes en als aandenken een prachtig jubileumboek.

Laurèl, Quinty en Madelon (m3) voor Betuwe On Stage

Leerlingen uit 3 mavo (Laurèl, Quinty en Madelon) hebben maandag geholpen tijdens de beursvloer van de Oost Betuwse Uitdaging. Met verve en met resultaat hebben zij het project Betuwe on stage onder de aandacht van de beursbezoekers gebracht.

Dag van de Brede School

Afgelopen woensdag 19 oktober was de "dag van de Brede School". De BSM leerlingen van het HPC hielpen met het organiseren van deze sportieve dag voor de basisschool leerlingen!

Volg het HPC ook op Instagram en Facebook!

Het HPC is dit schooljaar gestart met twee verschillende social media kanalen, Facebook en Instagram. Hier zijn veel foto's van activiteiten, workshops of excursies te vinden!

Excursie VH3K: Bronsgieten

Op donderdag 6 oktober 2016 stond er een excursie gepland voor de leerlingen met een kunstprofiel uit klas 3 vwo havo. We brachten een bezoek aan het atelier van beeldend kunstenares mw. Caroline Hörcher te Maasbommel en aan Bronsgieterij Bogart in Druten.

Excursie Kröller-Müller Kunstklas 1

Afgelopen woensdag vijf oktober zijn we met alle brugklasleerlingen met een Kunstprofiel naar het Kröller-Müller museum geweest.

<<  1 2 3 [45 6  >>  

Volg ons