Mammoetstraat 1-3, 6671 DL Zetten
Tel. 0488 - 45 15 44

[email protected]
www.hpc-zetten.nl

Onze collega Rom Strik is overleden

Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het plotseling overlijden van onze bevlogen collega Rom Strik. Dit bericht heeft ons diep geraakt. Rom had vele idealen en wilde onze leerlingen nog zóveel historisch besef bijbrengen.

Leuke startactiviteiten HPC 2017!

De eerste week van het schooljaar hebben alle klassen weer leuke startactiviteiten gedaan! Onder andere het brugklaskamp, het Rijksmuseum, Kanoën op de Linge, Boogschieten en een stormbaan stonden op het programma.

Heterun 2017

Op 17 september 2017 vindt voor de 2e keer de Heterun plaats in Heteren.

Tijdens deze hardloopwedstrijden zullen kinderen en volwassen een afstand afleggen van 2,5 kilometer, 5 kilometer of 10 kilometer.

Diploma-uitreiking VMBO

Op woensdag 5 juli hebben alle eindexamen-leerlingen van het vmbo hun diploma ontvangen. Jawel, 100% geslaagden! Daar zijn we heel erg trots op!

Excursie Kunstklas 2: Rotterdam

Op woensdag 5 juli zijn de leerlingen van klas 2, profiel kunst & cultuur, BK2K, MA2k en VH2K gezamenlijk op excursie naar Rotterdam gegaan. De architectuur van deze stad was het onderwerp van het bezoek aan deze stad.

Excursie Kunstklas 3: Insell Hombrocih

Vorige week donderdag is Kunstklas 3 VH naar museum Insell Hombroich in Duitsland gegaan. Het was een hele mooie dag om dit (deels buiten-)museum te bezoeken!

Werkweek Tsjechië 2017

In de nacht van maandag 5 juni op dinsdag 6 juni, vertrokken voornamelijk sportklasleerlingen en vijf docenten richting de welbekende badplaats Staré Splavy in Tsjechië om een heerlijke week vol sport, spel en plezier te beleven.

Virtual Reality Kunstklas 1

Vorige week hebben de leerlingen van de eerste klas kunstklassen een duizeling makende workshop VR film gehad.

Excursie: Techno Promo Klas 1

Deze week zijn alle leerlingen van klas 1 vmbo/mavo naar Techno Promo in Cuijk geweest.

Het is een mooie activiteit waar bij de leerlingen kennis maken met techniek en enthousiast raken om met vele vormen van techniek aan de slag te gaan.

Vastenactie "Zip Your Lip" brengt veel geld op!

Met de vastenactie 'Zip Your Lip' haalde onze school € 1284,- op voor Worldvision. Een fantastische prestatie!

HPC Bedrijfsdagen opnieuw een groot succes!

Donderdag 22 juni vond de feestelijke afsluiting van de derde editie van de Bedrijfsdagen van HPC Zetten plaats. Vele begeleiders uit het regionale bedrijfsleven, familie en vrienden luisterden naar enthousiaste presentaties van leerlingen onder het genot van een hapje en een drankje.

VWO: Toppers van de MaS!

Op woensdag 14 juni 2017 hebben Jiske van Brenk en Roos Giesen van klas V3A een “Topper van de MaS” certificaat ontvangen.

Werkweek Engeland VMBO/MAVO3

Op maandag 5 juni vertrokken we met 95 leerlingen en 12 docenten naar Engeland. Eerst naar Calais om over te varen naar Dover om vervolgens de rit te maken naar Brighton.

Mentor-uitje in de vorm van een excursie voor klas K4E !

Op donderdag 1 juni ’17 was het dan eindelijk zo ver; na bijna 2 jaar lief en leed gedeeld te hebben met deze leerlingen, was het nu tijd om de HPC periode af te sluiten.

Medezeggenschapsraad leden gezocht!

Wil jij meepraten over de beslissingen die worden genomen in onze school en vind je het leuk inspraak te hebben over hoe het er in onze school aan toegaat? Dan is de MR wat voor jou!

[12 3 4 5  >>