Mammoetstraat 1-3, 6671 DL Zetten
Tel. 0488 - 45 15 44

[email protected]
www.hpc-zetten.nl

Nieuwe stijl ouder- en leerling gesprekken

Vanaf dit schooljaar worden de oudergesprekken anders ingevuld. Naast de ouder(s) is ook de leerling bij voorkeur aanwezig en leidt het gesprek zelfs in.

HPC Onderwijscafé met Reinier van den berg

14 november was er weer een HPC Onderwijscafé met een inspirerende en confronterende lezing van weerman Reinier van den Berg over de gevolgen van de klimaatverandering.

Werkweek Londen H5

Ook dit jaar is Havo 5 weer gezellig een weekje naar Londen gegaan.

Succes op het scholierendebat!

Afgelopen vrijdag 27 oktober heeft het HPC deelgenomen aan het scholierendebat in de raadzaal van de gemeente Overbetuwe in Elst.

Partyfoto's Wild Wild West 2017

Afgelopen vrijdag 6 oktober was het jaarlijkse schoolfeest voor klas 1 en 2. Het thema was "Wild wild west". Bekijk hier de foto's!

Betuwe On Stage: Glow In The Dark!

Donderdag 5 oktober verzorgden de hiphoppers van "Glow in the Dark" het startsein van een nieuw jaar "Betuwe on Stage". De aula was binnen no-time vol met nieuwsgierige leerlingen.

Chris (K2D) onthult nieuw logo en naam Mantelzorg Overbetuwe

28 September was Chris Degen uit K2D samen met burgemeester Toon van Asseldonk aanwezig bij de onthulling van de nieuwe naam en logo van het Knooppunt Mantelzorg Overbetuwe. Het nieuwe logo werd onthuld door onze eigen 13 jarige mantelzorger Chris.

Aanmelden klankbordgroep

Wilt u graag meedenken over het beleid op school en op de hoogte blijven van wat er speelt? Meld u dan aan voor de klankbordgroep!

Onze collega Rom Strik is overleden

Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het plotseling overlijden van onze bevlogen collega Rom Strik. Dit bericht heeft ons diep geraakt. Rom had vele idealen en wilde onze leerlingen nog zóveel historisch besef bijbrengen.

Leuke startactiviteiten HPC 2017!

De eerste week van het schooljaar hebben alle klassen weer leuke startactiviteiten gedaan! Onder andere het brugklaskamp, het Rijksmuseum, Kanoën op de Linge, Boogschieten en een stormbaan stonden op het programma.

Heterun 2017

Op 17 september 2017 vindt voor de 2e keer de Heterun plaats in Heteren.

Tijdens deze hardloopwedstrijden zullen kinderen en volwassen een afstand afleggen van 2,5 kilometer, 5 kilometer of 10 kilometer.

Diploma-uitreiking VMBO

Op woensdag 5 juli hebben alle eindexamen-leerlingen van het vmbo hun diploma ontvangen. Jawel, 100% geslaagden! Daar zijn we heel erg trots op!

Excursie Kunstklas 2: Rotterdam

Op woensdag 5 juli zijn de leerlingen van klas 2, profiel kunst & cultuur, BK2K, MA2k en VH2K gezamenlijk op excursie naar Rotterdam gegaan. De architectuur van deze stad was het onderwerp van het bezoek aan deze stad.

Excursie Kunstklas 3: Insell Hombrocih

Vorige week donderdag is Kunstklas 3 VH naar museum Insell Hombroich in Duitsland gegaan. Het was een hele mooie dag om dit (deels buiten-)museum te bezoeken!

Werkweek Tsjechië 2017

In de nacht van maandag 5 juni op dinsdag 6 juni, vertrokken voornamelijk sportklasleerlingen en vijf docenten richting de welbekende badplaats Staré Splavy in Tsjechië om een heerlijke week vol sport, spel en plezier te beleven.

[12 3 4 5  >>