Mammoetstraat 1-3, 6671 DL Zetten
Tel. 0488 - 45 15 44

[email protected]
www.hpc-zetten.nl

Leuke startactiviteiten HPC 2017!

De eerste week van het schooljaar hebben alle klassen weer leuke startactiviteiten gedaan! Onder andere het brugklaskamp, het Rijksmuseum, Kanoën op de Linge, Boogschieten en een stormbaan stonden op het programma.

Diploma-uitreiking VMBO

Op woensdag 5 juli hebben alle eindexamen-leerlingen van het vmbo hun diploma ontvangen. Jawel, 100% geslaagden! Daar zijn we heel erg trots op!

Vastenactie "Zip Your Lip" brengt veel geld op!

Met de vastenactie 'Zip Your Lip' haalde onze school € 1284,- op voor Worldvision. Een fantastische prestatie!

HPC Bedrijfsdagen opnieuw een groot succes!

Donderdag 22 juni vond de feestelijke afsluiting van de derde editie van de Bedrijfsdagen van HPC Zetten plaats. Vele begeleiders uit het regionale bedrijfsleven, familie en vrienden luisterden naar enthousiaste presentaties van leerlingen onder het genot van een hapje en een drankje.

VWO: Toppers van de MaS!

Op woensdag 14 juni 2017 hebben Jiske van Brenk en Roos Giesen van klas V3A een “Topper van de MaS” certificaat ontvangen.

Excursie: Dag van de Jonge Jury in Utrecht

Woensdag 7 juni zijn een dertigtal 1e en 2e jaars leerlingen naar het nieuwe TivoliVredenburg in Utrecht gegaan. Daar vond de viering van de Dag van de Jonge Jury plaats.

Toppers van de MaS!

Op donderdag 1 juni 2017 hebben Floortje Homan en Sanne Roos van klas M2A een “Topper van de MaS” certificaat ontvangen vanwege het volgende:

Workshop fotografie Havo 4

Op dinsdag 16 en woensdag 17 mei heeft Marco Hamelink, fotograaf en designer uit Zetten workshops gegeven aan de 4 Havo klassen.

Eindexamen Mavo 4 van start!

Op vrijdag 12 mei zijn de leerlingen van klas M4 gestart. Ze zijn begonnen met Nederlands.

Koningsspelen 2017

Donderdag 13 april, bijna vakantie. Het is 6.45 uur in de ochtend. De school is al open en langzaamaan stromen er leerlingen binnen. Het is nog erg fris voor half april, maar iedereen is goed aangekleed. Iedereen wordt steeds wakkerder en we kunnen aan de slag! De voorbereidingen voor de Koningsspelen!

Aftermovie Betuwe On Stage

Bekijk hier de aftermovie van Betuwe On Stage.

 

Beste profielwerkstuk: HPC dubbel in de prijzen!!

Zowel bij de havo als bij het vwo ging de prijs voor 'Het beste Profielwerkstuk van de Betuwe' naar onze leerlingen! De finale van deze jaarlijks door de Gelderlander gehouden wedstrijd voor eindexamenleerlingen werd dinsdag gehouden bij de Hogeschool Arnhem/Nijmegen.

Onderwijscafé een groot succes

Alle bezoekers van het eerste HPC Onderwijscafé waren het er na afloop over eens: dit was meer dan de moeite waard! In een sfeervol aangeklede personeelskamer discussieerden collega’s samen met betrokken ouders met het glas in de hand dinsdag 29 maart over het thema: Burgerschapsvorming: hoezo?

Inspirerende derde editie HPC Bedrijfsdagen

Woensdag en donderdag 5 en 6 april j.l. bezochten 85 Havo 4 leerlingen 41 regionale bedrijven om twee dagen bedrijfservaring op te doen.

Bedrijvig HPC Havo 4

Op 14 maart hebben alle 86 Havo 4 leerlingen hun stagebedrijf gekozen voor de HPC Bedrijfsdagen op 5 en 6 april a.s.

[12 3  >>